Become your own best friend

Wat kan ik voor je doen als NLP-coach? 

NLP staat voor Neuro Liguïstisch Programmeren. 

Als NLP-coach leer ik je om je gedachten, gevoelens en overtuigingen op een positieve manier te beïnvloeden.
Hierdoor wordt je flexibeler in je gedrag en communicatie. 

Men communiceert altijd, het is onmogelijk om niet te communiceren! Dit gebeurt zowel verbaal als non-verbaal. 

Zijn er vaak problemen in je communicatie met anderen bv. dat mensen je niet/nooit begrijpen of je hebt vaak onenigheid, dan gaan we onderzoeken waardoor dit veroorzaakt wordt. 

Heb je last van beperkende overtuigingen zoals:

 • Ik kan het niet 
 • Ik ben dom
 • Het gaat nooit lukken wat ik wil
 • Ik zal altijd arm blijven
 • Ik verdien geen beter leven 

Dan gaan we daar gauw mee aan de slag om te onderzoeken waar deze overtuigingen zijn ontstaan en om ze ten positieve te keren. Iedereen heeft recht op een goed leven! 

Het kan ook zijn dat je moeite hebt met kiezen bv. welke opleiding je wilt volgen of wat voor werk je wilt gaan doen. Je komt regelmatig mensen tegen die wel weten wat ze niet willen of weten wat ze wel willen, maar daar een een onduidelijk idee over hebben. NLP heeft een model ontwikkeld dat leidt tot haalbare doelen. We gaan je doelstelling SMART maken.

Dit staat voor Specifiek Meetbaar Acceptabel Realistisch Tijdsbewust.

Hierdoor krijg je een vast plan om je doel te realiseren.

Ik werk graag als medium! 

Helderwetendheid en heldervoelendheid zijn mijn specialiteiten. 

Door middel van een foto maak ik contact met de persoon, dit kan een overleden of levend persoon zijn. Je kunt dan je vragen stellen wat je graag zou willen weten. Bij levende personen waar je bv problemen mee hebt ga ik kijken waar de problemen vandaan komen en hoe je op een positieve manier met diegene kunt omgaan zonder jezelf te verliezen of over je grenzen te gaan. Begrip krijgen waarom iemand doet zoals hij doet kan verhelderend werken. Bij overleden personen kun je ook vragen stellen die je nog zou willen weten. In veel gevallen willen ze je echt wel antwoord geven indien mogelijk, Soms komen ze ook met zulke liefdevolle tips! 

Met mijn mediumschap ben ik ook instaat om je bij te staan met problemen die spelen in je leven en waar je meer inzicht en duidelijkheid in wilt. Ik maak dan contact met je gids. Je persoonlijke gids kent je zelfs beter dan jezelf kent! 

Aan toekomstvoorspellingen doe ik niet. Ieder mens heeft een eigen vrije wil. Ik wil en kan en mag daar geen invloed op uitoefenen. Door een toekomstvoorspelling te doen kan men zich daar helemaal op focussen en misschien een betere oplossing die zich voordoet niet zien. Ik denk dat de toekomst nooit helemaal vaststaat. 

Huisreiniging. 

Komt het voor dat je je je niet prettig voelt in je huis? Je voelt je bv bekeken of er zijn plekken waar je je niet goed voelt, of je ziet schaduwen in je ooghoeken. Dan kan een huisreiniging een goede oplossing bieden. Hierbij wordt je huis gereinigd van vervelende en negatieve energieën. We claimen je huis terug, zodat het weer de plek wordt waar jij je thuis voelt! .

White Time Healing 

Je kunt ook een behandeling krijgen in White Time Healing.

Dit is een healing met uiterst liefdevolle universele energie.

Deze energie wordt ook doormiddel van de handen doorgeven.

Deze behandeling zorgt ervoor dat je energetisch in balans komt en energie krijgt. Helpt je goed te gronden en blokkades op te heffen. 

Tijdens de behandeling houdt je je kleding gewoon aan!

Ieder mens heeft een energieveld om het fysieke lichaam heen, ook wel de aura genoemd.

Ook zijn we in het bezit van chakra’s. Dit zijn energiecentra’s in ons lichaam. Deze draaien rond waardoor ze er als energiewielen uitzien. Ze nemen energie op en verdelen dit over het lichaam.

De mens bestaat dus niet alleen uit een fysiek lichaam, er bestaat ook een energiesysteem. Dit systeem omhult en doordringt het fysieke lichaam. 

Door invloeden van buitenaf kunnen we uit balans raken met als gevolg blokkades en disharmonie in dit energiesysteem. Uiteindelijk kan dit leiden tot lichamelijke ziektes en het kan ook geestelijke problemen met zich meebrengen. Denk aan… niet jezelf kunnen zijn en je niet vrij kunnen voelen in je eigen lichaam.

Bij een aura en chakra healing worden door middel van een energetische behandeling de zwakke plekken opgevuld en eventuele gaten in de aura gedicht. 

Deze energetische behandeling geef ik door middel van mijn handen. Zij geven universele (liefdes) energie door waar ik me op dat moment voor open stel en mee in verbinding ben.

Omdat ik het doorgeef gaat het nooit ten koste van mijn eigen energie.

Deze universele positieve (liefdes) energie is er in overvloed en is er werkelijk voor iedereen!! 

Tijdens de behandeling houdt je gewoon je kleding aan 🙂

 • NLP coachingsgesprek (60 min.) 45,- 
 • Aura en Chakra healing (60 min.) € 45,- 
 • White Time Healing (60 min.) € 45,- 
 • Mediumsessie (60 min.) € 45,- 
 • Mediumsessie en coachingsgesprek (90 min.) € 65,- 
 • Huisreiniging € 50,- 
 • Foto lezen (60 min.) € 45,- 
 • Foto lezen en mediumsessie (90 min.) € 65,- 

Mocht je liever een sessie of healing van 90 minuten i.p.v. een uur willen dan is dat mogelijk. Er wordt dan €20,- extra gerekend..

Het is ook mogelijk om verschillende sessies te combineren bv huisreiniging en foto lezen.

Printer-img-tarieven
Print.